bett1.jpg

El Bett és la primera fira de l’any en el panorama de la tecnologia educativa, que agrupa a 850 empreses líders, a 103 noves empreses, a més de 34.700 assistents (131 països representats) de la comunitat educativa global, que es reuneixen per celebrar, trobar inspiració i debatre sobre el futur de l’educació, així com sobre el paper que la tecnologia i la innovació tenen per permetre que tots els educadors i els alumnes prosperin.

Creuen en la creació d’un futur millor, transformant l’educació. La seva missió és reunir persones, idees, pràctiques i tecnologies perquè els educadors i els estudiants puguin assolir el seu potencial.

Continuar llegint

h2oh1.jpg

Els alumnes dels grups Magazine (10 anys) i Fax (11 anys) hem anat al Cosmocaixa a visitar l'exposició H2Oh! Descobreix els secrets de l'aigua de la teva ciutat, de l'obra social la Caixa i Aigües de Barcelona. 

Mitjançant diferents plafons i activitats interactives, vam seguir aprenent les propietats físiques de l’aigua líquida, i l’íntima relació que hi ha entre l'aigua i tots els éssers vius.

Continuar llegint

colaboracion.jpg

Les reunions que estem fent durant aquest mes de gener són una gran oportunitat per construir una col·laboració activa i una comunicació fluïda per un objectiu comú.

El benestar i l’educació dels nens i nenes, dels nois i noies de l’escola.


Continuar llegint

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

934 177 657

934 177 658